Sådan får du jobbet

Hvis du er på udkig efter nyt job, har vi hos Lederne Spring en lang række værktøjer, der kan hjælpe dig videre.

I vores guides finder du masser af gode råd til, hvordan du kan arbejde med din jobsøgning. Få gode råd og inspiration til, hvordan du skriver en ansøgning, der skiller sig ud fra mængden. Og find ud af, hvordan du gør din LinkedIn-profil endnu skarpere.

Vi guider dig også igennem den vigtige forberedelse, når du står over for en jobsamtale, så du er godt klædt på før, under og efter samtalen.

Optimér din jobsøgning

Bliv klar til jobsamtalen

Forberedelse er nøglen til at gøre et overbevisende indtryk til jobsamtalen. Brug denne guide til at blive klar – her er eksempler på spørgsmål, du kan tænke over, og andre idéer til, hvordan du kan gøre det godt til samtalen.

Forbered dig til jobsamtalen

Du kan få karriererådgivernes bedste råd og konkrete, brugbare værktøjer til jobsamtalen i guiden herunder. Du finder eksempler på nogle af de spørgsmål, som du kan møde til samtalen og hvordan, du kan svare på dem.

Hent guiden til jobsamtalen her

Din LinkedIn-profil

Når du skal søge nyt job, kan du med fordel først "tjekke dig selv ud" på de sociale medier, så du sikrer dig, at du fremstår, som du ønsker med en opdateret og klar profil – over for både dit netværk og potentielle arbejdsgivere. Bliv helt skarp på LinkedIn med vores guide.

Læs mere og hent guide

Sæt ord på dine kompetencer og succeser

Få overblik over dine styrker og din erfaring med en kompetenceprofil, så du får sat ord på alt det, du kan, når du skal søge job og præsentere dig selv mest overbevisende.

Udarbejd kompetenceprofil

Det er vigtigt, at du kan sætte ord på dine kompetencer. Men det er mindst ligeså vigtigt, at du kan fortælle historier om, hvordan du har opnået resultater og brugt dine kompetencer med succes. Brug vores guide til at komme godt i gang.

Del dine succeshistorier

Guide til CV og ansøgning

Vores side er under ombygning, men du kan i mellemtiden besøge Lederne, hvor du kan få masser af gode råd til, hvordan du udarbejder et godt CV og får skrevet den bedst mulige ansøgning. Du kan også downloade konkrete eksempler på CV og ansøgninger, som kan hjælpe dig på vej i din jobsøgning.

Du kan se eksempler og finde inspiration til CV og ansøgning her

Guide til elevatortalen

En elevatortale er en kort præsentation af dig selv, dine kompetencer og dine ambitioner. Få inspiration til din elevatortale med vores guide og se tre bud på, hvordan det kan gøres.

Læs guide og se videoer

Hvis du får jobbet

Når du lander dit nye job, skal det ofte gå hurtigt med kontrakten. Snyd ikke dig selv – tjek vores liste over krav og anbefalinger til kontrakten her, eller send din kontrakt til juridisk gennemsyn hos os.

Bliv klogere på din kontrakt

Sådan analyserer du stillingsopslaget

For at kunne skrive en målrettet ansøgning er det vigtigt, at du er helt med på, hvad det er for et job, du søger. Hvad indeholder stillingen? Hvad motiverer dig til at søge den? Og hvad lægger arbejdsgiveren vægt på hos ansøgeren? Brug vores mini-guide til at analysere et stillingsopslag, før du søger jobbet.

Analysér stillingsopslaget

Hjælp til dig

workshops til ledige

Er du imellem jobs, har du som medlem mulighed for at deltage på webinarer eller i workshops, der kan hjælpe dig på vej til nyt job.

Hvad skal du have i løn?

Bliv klædt på til spørgsmålet om løn. Få gode råd til, hvordan du får forhandlet den løn på plads, som du er berettiget til.

Sparring til jobsamtalen

Vores karriererådgivere er klar til at hjælpe dig med at blive klædt godt på til jobsamtalen.

Guide til LinkedIn

På LinkedIn kan du skabe relationer, som kan åbne døre og bane vejen til dit nye job, din nye kunde eller vigtig viden. Men det kræver en stærk profil. I Lederguiden viser vi dig, hvordan du gør.

Bestil karriererådgivning

Bliv klogere på dine kompetencer og karrieremuligheder med sparring fra en af vores professionelle rådgivere. Sparringen foregår over telefonen eller Skype og tager mellem en halv og en hel time.

Er det nu, du skal tage springet?

Drømmer du om at blive selvstændig? Så kan vi guide dig på vej, så du kan få den bedst mulige opstart. Og tager du skridtet fuldt ud, kan du blive medlem i vores søster-organisation Virksom, der er målrettet selvstændige.