Om Lederne Spring

Lederne Spring er en faglig organisation for dig, der ønsker at blive leder, og dig, der har været leder, men lige nu er specialist. Du kan blive medlem, hvis du selv forhandler løn og kontrakt.

Hvis du ønsker at blive leder, kan du have brug for hjælp til at lande dit første job. I Lederne Spring får du karriererådgivning, kurser og faglig udvikling, der kan gøre dine lederambitioner til virkelighed.

Når du lander lederjobbet eller vælger at træde ud af lederrollen, står vi klar med solid juridisk og faglig sparring. Og gennem hele forløbet er du økonomisk sikret gennem Lederne A-kasse og Lederne Lønsikring, Lederne Pension og attraktive forsikringer.

Udvikling og tryghed
Som medlem af Lederne Spring kan du trække på os i alle faser af dit arbejdsliv. I Lederne Spring får du:

 • Faglig udvikling
  Styrk dine kompetencer med afsæt i dine egne potentialer og behov. I Lederne Spring giver vi dig faglig viden om ledelse, kurser med medlemsrabat og digitale værktøjer, der lader dig afdække dine egne styrker og potentialer.

 • Økonomisk tryghed
  Bliv godt sikret økonomisk, så du trygt kan udvikle din karriere. I Lederne a-kasse kan du tegne en attraktiv lønsikring, så du er dækket med op til 60.000 kr. om måneden, hvis du bliver ledig. Vi giver dig også rabat på dine forsikringer og en af markedets bedste pensionsordninger.

 • Juridisk rådgivning
  Vær godt forberedt på alt det, et arbejdsliv bringer - også når det gælder det med småt. I Lederne Spring finder du et kompetent hold af jurister, der hjælper dig igennem alt fra kontrakter og klausuler til opsigelse.

 • Karrieresparring
  Få sparring fra nogle af Danmarks mest kompetente ledelsesrådgivere. I Lederne Spring kender vi arbejdsmarkedet for ledere, og vi kan hjælpe dig med at afklare dine styrker, sætte nye mål for din karriere og realisere dem gennem en målrettet indsats.

Læs om alle dine medlemsfordele

Sammen med 135.000 andre
Lederne er sat i verden for at levere professionel, målrettet service til alle medlemmer i de tre søsterorganisationer Lederne, Lederne Virksom og Lederne Spring.

Lederne Spring er din faglige organisation, allerede inden du lander dit første lederjob. Når du får lederjobbet, bliver du godt hjulpet som medlem af Lederne. Og hvis du vælger at blive selvstændig, kan du blive medlem af Lederne Virksom.

Lederne er til for dig – også når du foretager karrierespring ind og ud af lederjobbet.

Som medlem bliver du en del af Danmarks største faglige organisation for ledere. Sammen med 135.000 andre medlemmer er du aldrig alene.

Læs mere om:
Lederne Lederne Virksom Lederne A-kasse