Lederne A-kasse

Med mere end 130.000 medlemmer er Lederne A-kasse en af landets største, og samtidig er vi en af de billigste.

Som medlem af Lederne A-kasse er du godt forsikret i tilfælde af arbejdsløshed, og du har også mulighed for at få efterløn. 

Bliver du ledig, får du udover et økonomisk sikkerhedsnet i form af dagpenge også en yderst kvalificeret håndsrækning, der kan bringe dig videre på arbejdsmarkedet. Vi tilbyder blandt andet vejledning, workshops og andre aktiviteter.
 

Kan du blive medlem af Lederne Spring?

Vi har nogle få simple krav til dig, for at du kan blive medlem.

Det vigtigste kriterium er, at du skal være funktionæransat. Du kan blive medlem i Lederne Spring, hvis du interesserer dig for ledelse og selv forhandler løn og kontrakt. Du kan ikke blive medlem, hvis du er ansat under en overenskomst i dit nuværende job.


Lederne Spring er skræddersyet til at styrke dine muligheder for karriereudvikling, avancement og lønstigning. Endvidere tilbyder Lederne Spring den økonomiske sikkerhed, som selv en kompetent person i et godt job har brug for.

Er du i tvivl om du kan blive medlem, så ring på 3283 3229.

Kan du blive medlem af a-kassen?

Du har ret til optagelse i a-kassen, hvis:

  • Du er fyldt 18 år
  • Der er mere end 2 år til din folkepensionsalder
  • Du bor i Danmark eller bor i et andet land, men arbejder i Danmark

Du kan dog optages, selvom du er under 18 år, hvis du har gennemført en erhvervsmæssig uddannelse af mindst 18 måneders varighed eller en erhvervsgrunduddannelse på højeste niveau i henhold til lov om forberedende grunduddannelse.

Hvis du arbejder i et andet EØS-land, Schweiz eller på Færøerne, herunder sejler på et skib under et andet lands flag, skal du normalt være arbejdsløshedsforsikret i arbejdslandet og har ikke ret til optagelse i en dansk a-kasse.

Der er dog en del undtagelser, som du kan læse om i vores pjece Job i udlandet.

Her kan du se din folkepensionsalder

Få svar på dine spørgsmål

Hvorfor skal jeg vælge Lederne A-kasse?

Betyder prisen noget for dig, skal du vælge Lederne A-kasse. Vi er nemlig en af de billigste a-kasser på markedet. Herudover er  Lederne A-kasse blandt de bedste til at få ledige medlemmer i arbejde igen. Udover alle de lovpligtige ydelser tilbyder vi dig rådgivning, sparring, kurser og uddannelser – alt sammen med fokus på dig og din karriere.

Hos  Lederne A-kasse sætter vi dig og dine målsætninger i højsædet og bringer dig videre.

A-kasse-priser

Prisen for at være medlem af  Lederne A-kasse er 482 kr. pr. måned. Det gør os til en af de billigste a-kasser på markedet.

Én af de vigtigste fordele ved at være medlem hos os er, at vi tilbyder dig gratis og professionel karriererådgivning. Du kan trække på vores store erfaring, og vi kan give dig professionel sparring, rådgivning og udviklingsmuligheder i forhold til din karriere.

Fagorganisation også?
For kun 100 kr. ekstra pr. måned kan du også blive medlem af Lederne Pro - organisationen for dig der selv forhandler løn og kontrakt. Totalt altså kun 579 kr. pr. måned for både a-kasse og organisation.

 

Dagpenge

Er du i tvivl om dagpengereglerne? Vi guider dig igennem alt om dagpenge.

Læs mere om dagpenge

Efterløn

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan få efterløn? Få svar på alle dine spørgsmål.

Læs mere om efterløn