Sparring til jobsamtalen

Som medlem af Lederne Spring kan du få sparring hos én af vores rådgivere, inden du skal til jobsamtale. Sparringen er gratis og foregår over telefonen.

Måske har du været til mange jobsamtaler, men ikke selv siddet på den anden side af bordet? Måske er du rusten og har brug for at blive opdateret på kunsten at gå til samtale? Eller måske oplever du at blive valgt fra ved jobsamtalen og har brug for at brænde mere igennem?

Sparring til jobsamtalen

Lad én af vores rådgivere hjælpe dig med forberedelsen til en kommende jobsamtale. Sparringen kan eksempelvis handle om at finde gode svar på svære spørgsmål, om at få en ligeværdig dialog i samtalen, eller om at få skærpet dine budskaber, så du præsenterer dig selv bedst muligt.

Relevante emner i sparringen spænder over alt fra lønforhandling til håndteringen af nervøsitet i en jobsamtale. Sparringen tager altid udgangspunkt i netop det, du har behov for at forberede dig på.

Guide til jobsamtalen

Med denne guide får du gode råd til, hvordan du skal forberede dig, hvad du skal være opmærksom på under jobsamtalen og gode råd til det efterfølgende forløb.

I guiden finder du også fire konkrete værktøjer, som kan hjælpe dig tættere på dit næste job.

Værd at vide

Hvem kan få sparring

Sparringerne er et tilbud til alle medlemmer af Lederne Spring, der er i job eller i opsagt stilling. Sparringen foregår over telefonen efter aftale.

Sparring for ledige
Er du ledig og medlem af Lederne A-kasse, kan du også få sparring om din karriere og jobsøgning, eller hvis du eksempelvis står overfor at skulle til jobsamtale.

Læs mere om dine muligheder som ledig

Bestil sparring til jobsamtalen

Bestil sparring til jobsamtalen
Du kan bestille en sparring til jobsamtalen i kontaktformularen ovenfor, og vi kontakter dig inden for 24 timer på hverdage.

Videoguide: Den gode jobsamtale

Jobsamtalen: headhunterens råd

Stå stærkt til jobsamtalen

Se Ledernes Springs videoguide og få headhunter Stephen Bruyant-Langers ekspertråd til, hvordan du står stærkest til en jobsamtale.

Få gode råd til cv og ansøgning

Brug vores guide til CV og ansøgning, når du hurtigt vil i gang med at målrette din jobsøgning.