Få karrieresparring

Bliv klogere på dine karrieremuligheder og kompetencer med en Karrieresparring.

Vores rådgivere har et solidt kendskab til jobmarkedet og praktisk erfaring med arbejdslivet som leder. Vi ved, hvad der skal til for, at du kan opnå dine karrieremål, og vi hjælper dig indtil, at du har fået afklaring og svar på alle dine spørgsmål.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med at:

  • Afklare dine personlige og faglige kompetencer

  • Klarlægge dine særlige styrker og ønsker til din karriere

  • Opsætte et CV og skrive en ansøgning, der bliver læst
  •  

Bestil Karrieresparring

Bliv klogere på dine kompetencer og karrieremuligheder med sparring fra en af vores professionelle rådgivere. 

Sparringen foregår over telefonen eller Skype og tager mellem en halv og en hel time.  

Vil du vide mere?

Er du ledig? Så har vi et særligt tilbud til dig

Er du ledig og medlem af Lederne A-kasse, kan du få målrettet karrieresparring, der bringer dig trygt og sikkert videre til dit næste job. Du kan få rådgivning over telefonen, og du er også velkommen til at booke et personligt møde med vores karriererådgivere i Aalborg, Århus, Herning, Kolding, Odense, Roskilde, Rønne eller København.

Se vores karrieretilbud til dig, der er ledig

Hvordan foregår det? Din karriererådgivning trin for trin

Ønsker du karriererådgivning, så bestil den her og få svar fra os inden for 24 timer på hverdage. Sammen aftaler du og din rådgiver en tid for, hvornår karrieresparringen skal foregå. Sparringen foregår over telefonen eller Skype og tager mellem en halv og en hel time. Du kan altid aftale en opfølgende sparring med din ledelsesrådgiver, hvis du ønsker det.

Book en karrieresparring

Hvem taler du med?

I Lederne Spring får du sparring af et erfarent hold af ledelsesrådgivere – alle med solidt kendskab til jobmarkedet og praktisk erfaring med at bringe dig videre i karrieren.

Book en karrieresparring

Få inspiration til din karriere

Find konkrete råd og inspiration i vores udbud af  karriereværktøjer. Her kan du blandt andet finde vores LinkedIn-guide eller få gode råd til dit CV.