Hjælp til jobsøgning

Boost din jobsøgning – se videoer eller tag på webinarer, workshops eller kurser med vores karriererådgivere og bliv endnu skarpere, når du søger job.

På vores webinarer, workshops og kurser samt i vores videoer er din jobsøgning i fokus. Med temaer som cv og ansøgning, jobsamtalen, LinkedIn og iværksætteri kan du få brugbare råd og konkrete eksempler, som du kan bruge i din jobsøgning.

Tilbuddet gælder alle ledige medlemmer, og du kan melde dig til her på hjemmesiden.

Skærp din jobsøgning

Få hjælp og gode råd til, hvordan du styrker din jobsøgning med et skarpt CV, en målrettet ansøgning og en stærk salgstale.

Du kan se vores videoer eller deltage i en workshop eller få personlig sparring, der kan bringe dig videre.

Styrk din LinkedIn profil

Lær at bruge LinkedIn aktivt i din jobsøgning. Få værktøjer til at gøre din profil skarp, så rekrutteringsbureauer og virksomheder kan finde dig i deres søgning efter kandidater.

Stå stærkt til jobsamtalen

Er du blevet indkaldt til jobsamtale, så er der masser af hjælp at hente hos Lederne Spring. Se videoerne eller tag på workshop og få eksperthjælp til, hvordan du står stærkt over for en kommende arbejdsgiver.

Få gode råd hos Lederne Springs karriererådgivere

Som medlem af Lederne Spring kan du booke en personlig samtale med en af vores erfarne karrierekonsulenter. Samtalen kan dreje sig om stort set alt, der vedrører vejen til dit næste job.