Opsigelse

Lederne Spring hjælper dig med råd og vejledning, hvis du bliver opsagt. Vi er eksperter i funktionærers ansættelsesvilkår og kan sikre, at dine rettigheder bliver overholdt.

Hvis du er blevet sagt op, har du først og fremmest krav på at få at vide hvorfor. Du har også et opsigelsesvarsel, der skal overholdes.

Få hjælp hos Lederne Spring
Vi anbefaler, at du altid tager kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at sikre, at reglerne bliver overholdt. Det kan nemlig også have betydning for dig senere hen, eksempelvis hvis du skal have dagpenge – det er også noget, vi kan rådgive dig om. Herunder kan du sende din opsigelse til gennemsyn hos vores jurister.

Er du blevet sagt op?

Vores juridiske konsulenter er eksperter i dine vilkår og sidder klar til at hjælpe dig. Send din opsigelse ind til os og få svar indenfor 24 timer på hverdage.

Hjælp til dig

Kom videre i karrieren

Som medlem kan du få en gratis sparring til din karriere hos en af vores rådgivere.

meld dig ledig

Når din opsigelsesperiode ophører, skal du melde dig ledig. Se her, hvordan du gør.

outplacement hjælper dig videre

Med et outplacementforløb i Lederne Kompetencecenter får du hurtigt banet vejen til dit næste job, hvis du bliver sagt op.

Guide til CV og ansøgning

Bliv godt klædt op til din jobsøgning. Få blandt andet hjælp til, hvordan du opbygger et CV, skriver en ansøgning, laver en videopræsentation eller sender en uopfordret ansøgning.