Bliv bedre til at forhandle din løn

Som medlem af Lederne Spring kan du få personlig rådgivning om, hvordan du forhandler din løn. Hvad enten du skal forhandle løn i forbindelse med et nyt job eller skal til den årlige lønforhandling, så hjælper vi dig med at få mest muligt ud af situationen.

Lønforhandlingen er ikke en enkeltstående begivenhed, men en proces der starter længe før mødeindkaldelsen lander i indbakken. Du gør derfor dig selv en stor tjeneste ved at begynde forberedelsen til din næste lønforhandling i god tid – og det kan vi hjælpe dig med hos Lederne Spring. 

Med den personlige rådgivning kan du med sammen med én af vores rådgivere gennemgå metoder til, hvordan du bedst fremfører dine argumenter, og du får mulighed for at øve din taktik, spørgsmål og svar.

Værd at vide

Sådan foregår rådgivning

Du kan bestille en rådgivning i kontaktformularen ovenfor. Beskriv dit spørgsmål i formularen, hvorefter en af vores rådgivere kontakter dig inden for 24 timer på hverdage. Rådgivningen foregår over telefonen.

Hvem kan få rådgivning

Rådgivningen om lønforhandling er for alle medlemmer af Lederne Spring, hvad enten de er i job, i opsagt stilling eller ledige.

Har du styr på din forhandlingsteknik?

Ifølge forhandlingsekspert Malene Rix handler en god lønforhandling ikke om at få ret, men om at komme frem til en aftale, der tilgodeser begge parter. Her deler hun sine bedste råd til en god forhandlingsteknik.

Lønforhandling Malene Rix

Guides og værktøjer til dig

Får du nok i løn? Der er nye tal i Ledernes Lønberegner

Ledernes lønberegner

Ved du, hvad du er værd? Med Ledernes lønberegner kan du sammenligne din løn med over 80.000 andre medlemmers løn.

Personalegoder: Løn kan være mere end penge | Ledernes Lønberegner

Personalegoder

Løn er andet og mere end din faste månedsløn.
Lønberegner: resultat

Resultatafhængig løn

Det bør du være opmærksom på ved bonus eller provision.