Selvbetjening

Lederne Pro skifter navn til Lederne Spring

Lederne Pro skifter navn til Lederne Spring

Lederne Spring er samme stærke faglige organisation, som du kender fra Lederne Pro, men som noget nyt åbner vi op for alle, der ønsker at blive ledere.

15. januar 2024

Navnet er ændret, men den service, du får som medlem, er stadig den samme. Lederne Spring er en faglig organisation og a-kasse for alle, der ønsker at blive ledere, har interesse i ledelse eller er specialist og funktionær.

Lederne Spring

Som medlem beholder du nøjagtig samme rettigheder og servicetilbud i Lederne Spring, som du hele tiden har haft: Et fagligt netværk, karrieresparring, juridisk rådgivning, økonomisk tryghed – og meget mere.

Læs mere om Lederne Spring
Med Lederne Spring ønsker vi at åbne op for alle dem, der drømmer om et lederjob. Samtidig er vi fortsat en stærk faglig organisation for de medlemmer, der vælger at træde ud af lederrollen for at blive specialist eller funktionær uden personaleledelse.

Spring ind og ud af lederrollen er helt naturligt i en lang karriere. Det er den fleksibilitet, vi rummer i Lederne Spring.

Vil du vide mere om lederne spring?

Som medlem af Lederne Spring er du sikret gennem hele dit arbejdsliv og hele din karriere. Både når du skal udvikle dig fagligt, har brug for juridisk hjælp og rådgivning og økonomisk tryghed.